lauantai 9. helmikuuta 2013

we are going to mexico

 mun vuos on alkanu aikalailla koululla, koululla, kokeilla, reeneillä ja vähillä unilla. en tiiä kuka, mut joku päättäjistä on saanu päähänsä et koeviikoton jakso ois jees jipii. no ei kyllä oo. iha täyttä tuskaa ku ei oo sitä yhtä isoo kurssikoetta nii niit kokeit on sit niiku koko ajan. + sanakokeet, pistarit, aineet, esseet, raportit, tutkielmat, puheet, esitelmät, ryhmätyöt, kuuntelut ja kaikki maholline mitä opettaja voi keksii mite vois arvioida. joutuu tekee sikana hommaa koko aja ja koko kurssi aja pitää olla sata lasissa. voin sanoo että ei toimi. porukka on iha tööt joka päivä ku koulujuttui on nii paljon eikä mulla yhtää helpottanu että jätin viime kurssin FYSIIKAN kokee uusintaa tähä jaksoo.. tälki hetkel mul ois tehtävänä maanantaiks äikkään aineistoessee, psykaan raportti, haastattelu, vauvakirja ja pari arvioitavaa tehtävää, matikan kurssivälikoe eli toisinsanoen puolet numerosta, psykan kurssivälikoe ja kaiken lisäks läksyjä piisaa. voisin haluta välillä jotai muutaki elämää kun koulu kiitos. kaiken lisäks mul on pieni ärsytys kun oisin päässy seinäoelle viikolopuks näkee kavereit ja kuulee newlandii ja hengaan jeesuksen kans kunnolla tai sitte kuopioon johonki tapahtumaan ja matkuksee shoppaileen, mutta ei koska kouluhommat......ja loppuje lopuks en oo vieläkää tehny mitään muuta ku laskenu matikkaa vähäsen ja ku toi geometria ei oikeen oo mun juttu nii ei sekää hyvin suju. liäks mun huone on ihan jäätävässä kunnossa kiireen takia!

mut kyllä hyvääki tästä viikonlopust löytyy! perjantai päivä alko vanhojen parissa jonka jälkeen kouluu oli vaan kolme tuntii. sain myös sen fyssan kokeen takasi ja elämäni ensimmäinen kuutonen pamahti sieltä sit. koulun jälkee käväsin killerillä tekee salitreenin ja sieltä seikkailin kodin kautta kattoon vanhoja :) oli kyllä ihania asuja ja tansseja ja oli kivaa! itekki sain siel pari kertaa pyörähtää ja ootan kyllä innolla ku pääsen ens vuonna ite tanssimaan vanhat. vanhoje jälkee lähettii porukalla kaupan kautta eliakselle. oli ihanaa nähä pitkästä aikaa kunnolla vanhoja luokkalaisii! syötii juteltii ja naurettii ja sit idan kans lähettiin siinä kahe jälkee kotia kohti ja nukkumaa.

huomenna on laskiaissunnuntai ja suuntana on himos sampan ja vaahtokarkkien kanssa :) pääsee rinteesee koko päiväks vihdoin! toivottavasti sää ei oo mitenkää ihan järkyttävä.

      Satellite Stories - Mexico

       nyt voisin kyllä laittaa pään tyynyy että jaksaa huomenna tän hepun kanssa rinteessä! joten hyvää yötä:)

                                                                                   -ansku
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti