lauantai 27. lokakuuta 2012

goodbye darkness

Kävelin keskustaa läpi, sato lunta ja pyydystin lumihiutaleita, ei ollu ku muutama muu ihminen, valot oli kauniit, ja mikä parasta, mulla ei ollu kylmä! fiilistelin täysillä elämää!

Tykkään kyl tosi paljon ku tuol ulkona on alkanu oleen lunta tosta torstaista lähtie nyt iha kunnolla, eikä oo enää (ainakaa parii päivään) niitä pimeitä kylmii märkii syyskelejä! Saa pukeutuu lämpimästi, pitää villasukkii jalas ja istuu takan ääres juomas kaakaota :) koeviikko häämöttää edes ja pitäs alotella lukemaan. toi keskiviikkone fyssan koe ei oikeen innosta ku ei oo tullu jostai syystä oikee kuunneltuu tunneilla.. :D muutenki tulee iha liia nopeesti koeviikko ja jaksot vaa menee entistä nopeemmi ohi!

Onneks nyt on viikoloppu ja pystyy nukkuun kunnolla! viimeset päivät viikolla vedin aika vähäsillä unilla ja sit perjantaina jäin vähäks aikaa lukee koululle fyssaa ja kappas, nukahin yli kaheks tunniks akvaarioluokkaa.. siinä meni sitte reenitki ohi hupsista. mutta joo illan oli parkkiksessa ja sitte kotii nukkumaa ja nukuin KAKSITOISTA tuntia.

Tänää heräsin ihanan pirteenä ja lähin ulos kuvaileen mut ei oikee onnistunu mitkää kuvat ja sit päädyin sisälle auttaa mattee sen läksyis ja ite luin kokeisii. paisteltii lettuja ja nautittii kotiviikolopusta :) huomen pitäs jaksaa läpimenois ja tulee menee nii penki alle koko tanssisatu ku vaa voi mennä :D mutta joo palaamisiin!
-ansku

        James Blunt - Carry You Home


1 kommentti:

  1. Mun blogissa on sulle haaste! :)
    http://alexandra-resistances.blogspot.fi/2012/10/haaste.html

    VastaaPoista