sunnuntai 4. marraskuuta 2012

whip my hair

LOMALOMALOMALOMALOMA. tässä vierähti aika nopeesti viikon syysloma. teki kyllä terää oikeesti sen kaike työn keskel! alkulomal oleilin mummilas tuol pohjamaal ja ahkerana koulutyttönä laskin kokonaise päivän ukin kanssa matikan laskuja ♥ sit näin raipsukkaa piiiitkästä aikaa ja oli kivaa! 

Vietin aikaa myös maailman parhaimman ex-luokan kans, tai no meitä oli koossa kyllä vaan seittämä henkee mut doens't matter! silti oli hauskaa! Ja sitte vietin aikaa myös maailma rakkaimpie tytsyjen kanssa, tehtiin ruokaa, juteltiim naurettii ja kateltii leffoja ja letitettiin mitä ihmeellisimpii väkkyröitä hiuksiin.. lopputulos oli mitä mielenkiintosin :D mut oli parasta! ja löysin mun uuden rakkauden !!!!!!!!!! se oli jostain teini-ihkutus rakkausleffasta ::DD 

Loppuloma meniki tanssiessa. parasta oli aamusin herätä ja lähtee porukal tyhjälle opistolle reenaa ja tanssii all day:) mut tosiaa työtä kyl riitti ku lauantain ootti sit october jam. voin sanoo et vaatteet oli ihan sairaan epämukavat ja pari ryhmäst oli kipeenä kaikki oli iha väsyneitä, mut loppujelopukss se sit meni iha hyvi ja päästii kolmen parhaa joukkoo kunniamainintoje ja mahtavien palkintoje kera!!!! fiilis oli ihan huipussaan ja tytöt tulessa! 

(tästä lomastki kyl on nyt aikaa jonki verra.....)


2 kommenttia: