torstai 6. joulukuuta 2012

maa kallis isien.

Suomi on tänä vuonna 95-vuotias!! aika siistii. meil oli koulus itsenäisyyspäivän tanssiaiset eilen. oli iha mukavaa vaikka oliki vähä jännittyny tunnelma ku porukka alko tanssia valssia ja aattelin et mähä meen iha sekasi askelis mut ei se sit sen pelottavampaa ollu siel pyörähellessä :) iltaan kuulu tanssia, esityksiä, maljan nostamista, rehtorin ja oppilaskunnan varapuheenjohtajan puheet, nauramista ja kipeitä jalkoja. 

Koulu on menny tajuttoman nopeesti ja kohta on JOULU! pari viikkoo ja sit on aatto?! tää jakso on menny kyl nopeemmi ku koskaan vaikka onki mulla tappojakso ku seittämä palkkii.. fyssa ja kemia samassa jaksossa ei oo hyvä yhistelmä, eikä varsinkaa sillon ku molemmissa on täysin pihalla asiasta ku sattu oleen sellaset opettajat jotka mua ei innosta yhtään... no, ei voi mitää pitää tästäki koeviikosta jotenki kuitenki selvitä :D plussaa täs jaksos on kyl ollu ilmasutaito ja tanssikurssi! ne ihmeellisesti piristi noita pimeitä päivii, kuue tunni yöunia ja kaameeta kaamosta. kaike lisäks tutustuu koko aja lukios uusii mahtavii ihmisii ja seki kyl auttaa jaksaan.

-anskuKoulu loppu eilen puol neljä ja lähin kauheel kiireel keskustaa ostaa korkkareit, koska edelliset oli menny pieniks. Mul oli TUNTI aikaa ettii itelleni kengät ja juoksin kaupast toisee kauheet kasat tavaraa mukana! hiki virtas ja paniikki läheni ku oli 10 min aikaa siihe et piti olla takas koululla mut tälläset sit löyty onneks KOO-kengäst :)
ps. nyt on tullu VALTAVAN paljo lunta iha pari päivä aikana! ja ollu kyl myös 25 astee pakkasii ja kouluu on pitäny laittaa kolme kerrosta villapaitoja ja villasukkii. mut ei se mua haittaa, pääasia et on lunta ja ulkona on kaunista :) !


hyvää itsenäisyyspäivää! muistakaa kattoa linnanjuhlat! ;)

6 kommenttia:

  1. parhaat toka ja vika tanssiaiskuvat :D:D ja ooot sairaan kaunis!!! <3

    VastaaPoista
  2. ei vitsi näytän just siltä että synnytän kohta XD hullun maukkaita kuvia!! :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi kiva blogi, uuden lukijan just sait tästä! :)

    VastaaPoista