maanantai 12. marraskuuta 2012

välähtikö?

@Vammala 1.-3.11 !!! lähin siis keskellä koeviikkoo vammalaan. parasta. ihan huikeella porukalla vammala bigcity koettu jälleen kerran! Siel oli siis Loiste-tapahtuma, joka oli ihan huikee. vaik ei mitenkää järisyttävän isosta tapahtumasta ollu kyse nii oli mitä parhain viikonloppu! Jumalan mahtava läsnäolo, hyvä musiikki, rakkaat ystävät vammalasta, hyvä ruoka, pehmeet säkkituolit, hyvät puheet, paljon naurua, kellarikahvila, ja uusii ihania ystäviä - siitä koostu Loiste-12!! VAMMALAN KIINALAINEN on ehkä paras ruokapaikka ikinä! puoliks ku ottaa ison sairaan hyvän ruuan nii maksaa vaan vitosen !!
mut suosittelen että jos menee vammalasta tampereelle nii ei kannata mennä bussilla! makso ihan törkeesti. vieläkun jotkut ihmiset on sellasii ettei ne tajuu pyytää opiskelija-alennusta.........

Tietenki sitte viikolopu jälkee väsytti ihan sairaasti ku eihä tommosissa tapahtumis ikinä tuu oikeen nukuttuu ku kaverien seura houkuttaa enemmä ku nukkumine :)))))) mut oli kyl sen arvoista.  vaikka tiistaina oottikin sit matikan koe..
ceee Julia!
tykkään paljon näistä ihmisistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti